06.01.2011, 15:16
|
|
Reputacja: 10
|
Odp: Pokaż mi Swoje wnętrze! - Edycja Sylwestowa Prezentacja prac.
Red Dreams
Red Dreams? Dlaczego akurat taką nazwę wybrałem dla tej restauracji? Powód jest prosty, otóż na parceli dominuje barwa czerwona, czyli kolor miłości, namiętności i pożądania. Nie mogło go zabraknąć i tu. Data 31 grudnia jest równie magiczna jak czas świąt Bożego Narodzenia, bowiem wielu wtedy się w sobie zakochuję i nie tylko pod wpływem alkoholi. Skoro temat trunków został już poruszony wyjawię, że głównym tematem tej budowli nie jest Sylwester, ani nawet miłość, tylko coś, z czym każdy pełnoletni obywatel ma styczność – drinki alkoholowe. Może wydawać się to dziwne, ale w swoim życiu widziałem już ich wiele i wiedzę z życia i z Internetu chcę wykorzystać do mojego pierwszego projektu z serii „Alkoholowa nuta przyjemności w trój wymiarze”. Red Dreams znaczy Czerwone Marzenia, czyli drink w kolorze czerwieni, składający się z wódki i nadającego zabarwienie likieru wiśniowego z dodatkiem soku z limetki.
Ostrzeżenie: Nie mam za cel nakłonić was do alkoholu, tylko zaprezentować ich niesamowicie zróżnicowaną kolorystykę.
W lokalu znajduje się sala główna, sala posiedzeń, sala klubowa, restauracji i toalet. W okresie letnim kierownicy udostępniają ogródek, który mieni się egzotycznymi, azjatyckimi i europejskimi barwami. Zaś na zimę, usuwają wszystko. Może i to pracochłonne, ale zależy im, aby zasjakiwaćź swoich klientów. Przejdę do prezentacji.
Bryła:
Sala Główna:

Powyżej „widok” na toalety: męską(po lewej) i damską(po prawej)
Toaleta dla mężczyzn:
Zanim zobaczycie jej zdjęcia, muszę powiedzieć wam o niesłychanie nowoczesnej technologii, którą kierownicy sal wprowadzili do swojego biznesu. Rozchodzi się tu o automatyczne drzwi od kabin firmu SOMY. Ich sekret polega ma tym, że wraz z zamknięciem drzwi od wewnątrz przyciemniają się do granic możliwości i zatrzaskują. A gdy znowuż toaleta jest wolna, wyglądają jak normalne szyby.

(przykładowa kabina)
Toaleta dla kobiet:

(przykładowa kabina)
Sala Klubowa:
Restauracja:
Kuchnia personelu:
Sala posiedzeń:
Inne widoki:

|
|
|
|
PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
|