View Single Post
stare 08.01.2011, 17:52   #4
Natix

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Historia sławy

Ach, mam już grę...
Więc małżeństwo Sara i Jerediak (wiem, boskie imię...) Burnwhat zamieszkało w domku na przedmieściach Bridgeport. Jerediak był nieśmiałym lekarzem a Sara zajmowała się domem, zawsze jednak marzyła o klubach i sławie, jednak kiedy raz w nocy wymknęła się do spelunki "U Gieńka" Jerediak zrobił jej awanturę.
Potem jednak wpadła na doskonały pomysł. Zatrudniła się dorywczo w sklepie i po kilku dniach (specjalnie) zrezygnowała z pracy, nic nie mówiąc o tym mężowi.I tak na kilka godzin szalała w klubach (choć głównie tanecznych). Gdy po tygodniu kłamstwa wyszły na jaw, Jerediak wytknął wszystko Sarze. Wtedy zaczęły się regularne kłótnie i w końcu nieśmiały Jerediak nie wytrzymał i zerwał z żoną. Do dwóch dniach cierpienia Sara wyprowadziła się do apartamentowca a Jerediaka uśmierciłam w basenie xD
Sara nawiązała romans z bodajże ochroniarzem w Banzai (1 kompromitacja) który okazał się wampirem. Nie było problemu z prośbą o ukąszenie i po ok. 3 dniach Sara została wampirem. Rzuciła ochroniarza i zaczęła romans z tym Ashtonem (2 skandal) któremu gra już wcześniej sprezentowała żonę i córkę. Wtedy została Osobistością . Devin (bo chyba tak mu było na imię) sam odszedł od żony i zamieszkał z Sarą. Na jego prośbę Sara go ukąsiła. Postarali się o dziecko, Sara urodziła bliźniaki Jamesa i Jacoba (małe wampiry). Potem zachciało jej się bara-bara w windzie (3 skandal!) i Devin zrobił jej awanturę (tzn. był w aktywnej rodzinie i to wszystko było ustawione ) i zerwali ze sobą.
Potem Jamesa i Jacoba wsadziłam do jakiejś rodziny i całkiem nieźle sobie radzili a Sara zaliczyła swój 4 skandal (coś ze słońcem, była dalej wampirem) i 5,6,7,8 (wszystkie dotyczące ukąszeń w klubach). Potem zrobiła sobie dziecko z jakimś obleśną gwiazdą. Niedługo ma urodzić...
Cd. nastąpi...
Natix jest offline   Odpowiedź z Cytatem