View Single Post
stare 11.01.2011, 23:20   #652
Saheli019
Guest

Domyślnie Odp: The Sims 3: Po Zmroku - Zdjęcia i filmy

A mi PZ zaczyna szwankować,i nie wiem czy to wina dodatków czy jakiś drobnych wirusów,ale powoli zaczyna mnie doprowadzać do szału. Jakieś dwa dni temu Halia Li stała się młodą dorosłą i wyprowadziłam ją do nowego mieszkania. Pograłam jeszcze chwilę rodzinką Shmit,ale zaraz zaczełam grać Halia Li bo chciałam jej odnowić mieszkanie. Po całkowitym umeblowaniu gra się długo wczytywała z opcji meblowania na życie,że zaczełam tracić cierpliwość.Potem Simka nie chciała ruszyc się z miejsca. Wyszła przed wiezowiec i staneła za linia parceli i się zacieła. Wyłączyłam gre,poten weszłam na nową a ta dalej tkwi w tym samym miejscu. Wyprowadziłam ja, a ona ani drgneła,więc w cholere ja usunełam. I tak była brzydka i bym nia nie grała....

Cóż,po nerwach przeżytych z panną Hamming wróciłam do Shmitów. Antonina stała się nastolatka,a Esmeralda odkryła pare siwych włosów co zaczeło ją niepokoić. Antonina okazała sie troche nazbyt wyluzowana i mimo protestów matki wymykała się wieczorami z domu by poszaleć w Kujonie. Zdarzało jej się wpaść kilka razy w ręce policji przez co stosunki z matka oziębły trochę. Niestety Esmeralda nie znajduje wsparcia u męża,gdyż Xavier w zachowaniu swojej małej księżniczki nie widzi nic złego. I tak Antonina zaczeła szkołę średnią z pała w dzienniku,ale z czesem wyciągneła się na 5,a dzis otrzymała nawet tytuł najlepszej uczennicy. Niestety nadal lubi popijac drinki w klubach,a że jest znaną osobistościa nikt jej nie zabrania( i gdzie tu kampania "Alkochol od 18+" ??)

Antonina

jakos nie chało mi się robić więcej zdjęć...
  Odpowiedź z Cytatem