View Single Post
stare 12.01.2011, 11:08   #656
Saheli019
Guest

Domyślnie Odp: The Sims 3: Po Zmroku - Zdjęcia i filmy

Anie-ja wchodze na Giełe Wymiany na oficjalnej stronie i sciągam sobie całe simy,jak są ładne,bo nie umiem stworzyc przyzwoitego sima( jedynie Suri mi sie udała). Gdy mam kilka gotowych simów to zazwyczaj mam tez nowe fryzurki i ciuchy,chociaz zdaża mi sie ściągnąć odrazu jakiegoś bubla jak np. gołe tyłki i torsy,albo ubrania dla kazdego wieku przez co dzieci rodzą mi z ciałem dorosłego sima i wychodzą robaki,albo sim jak sie kompie to ma na sobie buty i spodnie Na stronach nigdy nie znajdywałam nic ciekawego a jak juz to mi w grze nie działało. Musze przyznac że do TS2 było więcej dodatków.
PZ też zaczyna mi się nudzic. Wczoraj grałam juz bez kodów,żeby choć troche urozmaicić sobie gre. Brakuje mi spontaniczności w Simach,bo nawet jak włączę wolna wolę to one ruszaja sie tylko jak sa głodne lub chca do WC.Szkoda,ze nie maja bardziej ludzkich odruchów,albo że cechy które im nadam nie sa bardziej pokazywane w zyciu..

Edit: Chryzantem tez o tym myslałam. Jakis temt gdzie każdy mógłby wrzucac historie swoich rodzinek.

Ostatnio edytowane przez Saheli019 : 12.01.2011 - 11:10
  Odpowiedź z Cytatem