Odp: Gra się wyłącza - ostateczny temat.
Prześledziłam cały temat i niestety nie znalazłam satysfakcjonującej mnie odpowiedzi. Mianowicie mam wszystkie dodatki do simów, tylko podstawa i WP oryginalne. Chciałam wgrać pliki package i zrobiłam wszystko według instrukcji. Odpalam grę i po intrze gra się wyłącza. Przenoszę folder mods z the sims3/game/bin do moich dokumentów i gra znów chodzi poprawnie. Z plikami Sims3Pack nie mam problemu. Z małpką była podobna sytuacja, ale wtedy musiałam instalować wszystko od początku. To nie jest również wina piracki wersji bo robiłam to również z oryginałami i ta sama sytuacja. Kiedyś chodziło mi wszystko poprawnie. Dodam, że nie instaluje najnowszej aktualizacji po zmroku bo wtedy crack będzie niezgodny i boje się, że wtedy w ogóle nie będę mogła grać. Próbowałam dosłownie wszystkich metod, i normalnej i z folderem DCCache i z małpką i TSR Workshopem, ale fryzura, której zmieniłam rozszerzenie (według poradnika z modnych simów) nie pojawiła się w grze. Zależy mi na dodatkach, chociaż na tych fryzurach bo jak dla mnie jest mały wybór fryzur, które mi się podobają. I wątpię, żeby to była wina komputera bo stary nie jest, a pamięci mam około 80GB na dysku na którym jest to zainstalowane. Dodam, że podstawa i WP zainstalowałam na D, a resztę na E. Proszę o pomoc ;(