View Single Post
stare 14.01.2011, 19:23   #5
Aoi

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Ciasny, ale własny

Liv, jak już mówiłam: kwestia gustu ^^ Ogród nierozbudowany, bo nie lubię wielkich ogrodów. Mi by wystarczyła trawa i dwa drzewa xD Zwykły, prosty, niech i będzie ponury. Widocznie taki do mnie najbardziej pasuje.
Co do sypialni, to nie planowałam żadnego stylu. Taki wyszedł. A ciemne ściany są akurat lepsze, bo sama mam ciemne i wiem, że z takimi się lepiej śpi ;p
Łazienka: efekt połączenia czerwieni z czernią zamierzony. Często taki wykorzystuję, również w kuchniach. Podobają mi się takie połączenia, jak również ta czerwień w kuchni. Ostra, wyraźna, czyli taka, jaka powinna być czerwień.
No, coś jeszcze chciałam napisać, ale zapomniałam xD W każdym razie dzięki za opinię, ale proszę nie licz, że się zastosuję do wszystkich Twoich rad, bo gustu niestety nie zmienię xD

Pamiętam, co chciałam jeszcze dopisać. Odnośnie wielkości mieszkania i tytułu. Nie zostawiłam pustych przestrzeni, gdybym dołożyła jeszcze mebli, czy dodatków, to byłoby zbyt pełno, a co za dużo, to niezdrowo. Dom nie jest duży, a "ciasne, ale własne", to tylko powiedzenie i nie odnosi się do ilości mebli zapychających pokoje xD

Ostatnio edytowane przez Aoi : 14.01.2011 - 19:25
Aoi jest offline