View Single Post
stare 15.01.2011, 13:46   #4
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 Po Zmroku - wszechproblemy z grą

Ależ mnie gra "ukochała", to normalnie nie mam pytań. Mam takiego solidnego buga. Zapisała się gra normalnie i bez problemów. Był co prawda błąd zapisu 16, ale skasowałam błędny zapis i gra się normalnie zapisała. Nie wyskoczył mi już żaden wnerwiający błąd. Dzisiaj sobie włączam grę, ładuję Bridgeport... Nie ma domu! Są ludzie zawieszeni w powietrzu na wysokości pięter, ale domu nie ma. Jest wielka, odblaskowa, dziura zamiast parceli. Simom nie da się wydać poleceń.... Mogę ich teleportować gdziekolwiek na mapie, ale poza tym nie można im niczego zlecić. Nie wiem co teraz. Załadowałam kopię zapasową zapisu i jest to samo. Jeszcze mam na szczęście starszą wersję zapisu, bo ja zawsze jak gram, to robię kopię zapisu i umieszczam w ogóle na innym dysku niż C. Ale nie sprawdzałam jeszcze czy ten zapis z przedwczorajszej sesji działa, bo mi szkoda postępów w grze. Spróbuję pomęczyć ten zapis. Inne domy są więc spróbuję iść do innej rodziny i NRaas'em dodać wszystkich Bardów do rodziny, a potem ich wyprowadzić z tamtego domu. No nic to, z Simsami zawsze problemy. Nie mam już nic do stracenia, więc będę eksperymentowała na maksa.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem