View Single Post
stare 16.01.2011, 08:18   #2
bartolomeo
Guest

Domyślnie Odp: Czego wam brakuje/co byście zmienili w Wymarzonych Podróżach?

yyyy.. mi brakuje ciezkich misji... wszystkie sa latwe jedyna trudna to byla w egipcie jak trzeba bylo znalesc jakas sterownie... a zeby pokazaly sie schody trzeba uazyc kibelka... naprawde czesto to robie odkiedy mam stalowego.... ale w juz w piwnicy byly przyciski i drzwi . pierwsze pietro latwizna przyciski pokoleji i bylo git. na drugim juz troszke posiedzialem a na 3 musialem wziasc kartke i dlugopis ale popelnili 1 blad poco dawali podopowiedzi na goze? wystarczy troszke pomyslec. i dzieki temu byla to jedyna trudna misja reszta to tylko chodzenie usuwanie stert kamieni znajdowanie ukrytych drzwi co 10m... wrecz nuda... a juz najwieksza to z wielka piramida.... te lazenie od drzwi do drzwi....

A no i jak juz pisaliscie... niema miejsca na odboczynek. kozystanie z przeruznych atrkacji ktorych niemozna zabrac do domu. dzieki czemu twoi simowie chca tam wracac. ale ja bym to zrobil jeszcze inaczej niz niektozy pisza z 2 trybami. wygladalo by to tak

chcesz wyslac sima na wakacje
-bierzesz laptopa/telefon i wybierasz podruzuj
-klikasz na np chiny i na dole masz 2 obcje:
a)Chiny* cześć polnocna - wypoczynek i zabawa
b)Chiny* cześć poludniowa - szukaj skarbow
*zamiast ,,chiny,, miala byc nazwa tego miasteczka albo 2 innych miast

i tak we francji mozna by bylo zrobic 2 miasta ,,Sim paryz,, i te 2 co juz jest. Paryz oczywiscie do zwiedzania

Ostatnio edytowane przez bartolomeo : 16.01.2011 - 08:29
  Odpowiedź z Cytatem