View Single Post
stare 16.01.2011, 13:07   #39
lay

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Ocen administratora/moderatora!

Cytat:
Napisał centa Zobacz post
nie no mysle, ze wnioski mozna z nich wyciagnac i to calkiem sporo. pytanie tylko, czy rzeczywiscie jest zapotrzebowanie na samych uprzejmuch moderatorow.

o wlasnie, odniose sie jeszcze do tinki (nargynen)- ktostam przytaczal jakis jej cytat, ze niby nie umie czegos w panelu zrobic, nie pamietam dokladnie a nie chce mi sie szukac.
w kazdym razie ten cytat albo byl bardzo stary, albo nie wiem. bo ja wciaz sie ucze panelu, nie umiem zrobic wszystkiego, a zawsze jak pytam sie tinki, jak zrobic to czy tamto to jest to w stanie mi wytlumaczyc.
Panel jest przecież prosty ;]. Nawet ciężko jest w nim cokolwiek popsuć, sprawdzałam.

Tylko czy chodzi o to, by moderatorzy byli mili, uprzejmi etc, czy o to, by dobrze wypełniali swoją pracę nie tworząc zbędnych konfliktów? Z czerwonego stołka czasem nie widać jest wszystkiego, zwłaszcza podejścia danego moda do użytkowników. Często jest tak (nie tutaj!), że moderator wydaje się być dobry, lecz traktuje użytkowników jak najgorsze możliwe zło, zwykle nieświadomie. Dlatego takie akcje są dobre, można uzyskać z nich sporo informacji. No i sprawiają, że użytkownicy myślą, że ich zdanie liczy się dla kolorowych! .

Nargynen, panel znam bardzo dobrze. Dobrze wiem, jak ciekawa jest ta mieszanka polskiego i angielskiego, na dodatek na każdym forum prezentująca się inaczej. Lecz według mnie jakoś specjalnie trudny w obsłudze nie jest.