View Single Post
stare 16.01.2011, 15:23   #53
Severé
Guest

Domyślnie Odp: Ocen administratora/moderatora!

Cytat:
Napisał Liv Zobacz post
Od zielonego koloru mi odbiło, przyznaję się bez bicia.
Staram się z tym walczyć, tylko, niestety, efekty nie są zbytnio widoczne (+zdaję sobie sprawę, że choćbym nie wiem co dobrego robiła, dla niektórych będę zawsze tą "najgorszą").
A może to po prostu dumna z tego, że mogę dla forum zrobić trochę więcej niż inni? Wiadomo, społeczność tworzą wszyscy, mają wkład w jej rozwój przez pisanie postów czy chociażby samo przeglądanie tematów. Ja, oprócz tego, dodatkowo jeszcze pilnuję porządku i od czasu do czasu przeprowadzę MTU do TS2. I naprawdę jestem dumna z tego, że mogę robić, to, co lubię I nie chodzi tu o dawanie warnów, bo naprawdę, nie przepadam z tym (tak samo z dawaniem czasowych za spam, bo to dla mnie sygnał, że użytkownik leje na regulamin i modów). Chętnie bym w ogóle tego nie robiła, gdyby użytkownicy przestrzegali regulaminu, co przy odrobienie chęci jest możliwe. Są na forum zresztą tacy userzy i nie tylko w moderce.
Staram się być wyrozumiała. Staram się być w porządku i odpuszczać od czasu do czasu. Ale miło by było, gdybym dostała to samo od Was

Gingers się podlizuje? Wow, pierwsze słyszę! Pewnie, jest miły i skromny, ale czy to zaraz musi oznaczać złe zamiary?

Co do reszty załogi, cieszy mnie, że macie taką dobrą opinię o nich Sama uważam, że moje koleżanki i koledzy odwalają kawał dobrej roboty

Btw, zdaje się, że od dobrych kilku lat wszyscy modzi mają tą funkcję "po znajomości" i w najbliższym czasie to nie ulegnie zmianie.
Wiecie co ? Ja się cieszę że Liv ma moda, ale prawda trochu Liv poprzewracało się w głowie