View Single Post
stare 19.01.2011, 17:13   #797
rocktechnika

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi.

Cytat:
Napisał Natix Zobacz post
Hm... ja osobiście nie znam, ale w ogóle mam małe pojęcie na temat modów i tych spraw, bo przeważnie nie używam. A co do skrzynki, nie wiem, a szkoda, bo podoba mi się.

Ja mam pytanko : Czy jak mój sim ma nieślubne dziecko z kobietą z poza aktywnej rodziny, to czy ona mu nie podrzuci tego dziecka, czy są jakieś alimenty (xD ) ? Czy będzie chciała żeby on przejął nad niemowlaczkiem opiekę?
Cóż, przez przypadek w windzie kliknęłam "postaraj się o dziecko" zamiast "bara-bara" z zauroczoną w simie kobietą. Czekam aż ona urodzi, wiem, że ma trochę kasy, ale poniekąd to 'moje' dziecko, chciałabym, żeby miało dom. Tak, wiem, że da się dodać dziecko do aktywnej rodziny, ale no, chcę się trochę o tym dowiedzieć. Nie byłam wcześniej w takiej sytuacji, zawsze simka w ciąży była w mojej aktywnej rodzinie.
Z góry dzięki za jakiekolwiek wskazówki.
Dzieciaczek po porodzie będzie mieszkał a matką. Nie ma możliwości, by zostało podrzucone ojcu czy porzucone przez matkę. Nie ma też żadnych alimentów. Możesz dziecko odwiedzić, Twój Sim będzie miał je w drzewie genealogicznym i będzie figurował jako ojciec.