View Single Post
stare 20.01.2011, 20:06   #3
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: Marzenie jutra

Dziękuję za wszystkie dotychczasowe komentarze! Jeden dzień, a tu tyle tego...

Cytat:
Napisał KathySelden
Nosz kurcze pióro, po przeczytaniu tego odcinka muszę się na czymś wyżyć
Aż tak emocjonujące te odcinki?
Cytat:
Napisał Sandy
No cóż. Jak widać chyba jednak Wiktor i Tania nie pasowali do siebie tak dobrze, jak przypuszczali.
Sandra, ale zauważ, że Wiktor stał się dopiero taki, gdy zaczęły się kłopoty z kasą. Zrobił się z niego materialista i kropka.
Cytat:
Napisał Sandy
A jak nie to oboje powinni się tak zdrowo pokłócić. Nawrzeszczeć na siebie, wygadać się, odejść w dwie różne strony, pożałować, wrócić, wyznać sobie miłość, wziąć się w garść, wrócić do normalności i na tym zakończyć sprawę.
Taki od razu "happy end"? Niee, wtedy to FS byłoby za proste i musiałabym skończyć po dziesięciu odcinkach A ja tu mam przygotowane ponad dwa razy tyle
Cytat:
Napisał Dżon
Kochana, upraszam sobie informowanie mnie na bieżąco o nowych odcinkach, bo chyba sama wiesz najlepiej, jaki potrafię być zakręcony czasami
Kochany, jakby się wchodziło na gg, to by się było ponadinformowanym!
Cytat:
Napisał Dżon
Do jakiejś meliny?
Do czegoś, na czym sporo będzie mógł zaoszczędzić.

Btw, skończyłam pisać "Marzenie..."! Samo zakończenie ma aż 3,5 strony Miało być w jednym odcinku, potem podzielonym na dwie części, ale ostatecznie rozwaliłam je na dwa osobne
Mam w planie jeszcze takie "bonusiki", które mogłabym w sumie zrobić jako normalny tekst z odcinka, ale nie chciałam. Czytając się przekonacie, dlaczego. A myślę, że warto też opisać dodatkowo coś niecoś, bo związane będą z osobą kochanego przez Was () Wiktora.
Zdjęcia do kolejnego odcinka zrobione, jeszcze co najmniej 2 i macie ze mną spokój.
Ale z drugiej strony, za szybko wstawiam! Chciałam skończyć to FS gdzieś w kwietniu albo później, ale w takim tempie sprawa zakończy się gdzieś w środku marca!
Liv jest offline   Odpowiedź z Cytatem