Temat: Why me?
View Single Post
stare 21.01.2011, 12:43   #445
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: Why me?

Cytat:
- Chodź nie chętnie.
Choć niechętnie.
Cytat:
Chodź na chwilę.
Choć.
Inne drobne błędziki też były, ale już nie wypisywałam.

Plącze się, oj, plącze.Kiedy w końcu poznamy prawdę? A sen był bardzo zaskakujący! Ciekawe, ile w nim było prawdy i czy w ogóle... Ian chyba nie chce czegoś powiedzieć Emmie? Albo oboje z Blak'iem dobrze wiedzą, że nie warto niczego przyspieszać? Zresztą, czy to nie byłoby za proste wtedy? No i Ty nie miałabyś materiału na kolejne odcinki
Ogólnie odcinek napisany dobrze i z weną, zresztą nie wiem, co Ci zrobiła, gdybyś po takim czasie naszpikowała go błędami. Bo wiadomo, drobne pojawią się zawsze (po to, żebym ja je mogła potem wyłapać ). Fajne zdjęcia Wgl od jakiegoś czasu też uwielbiam cykać ich więcej
Dobra, masz ode mnie to 10/10, ale nie wstawiaj kolejnego odcinka po półrocznej przerwie!

Cytat:
Napisał Sandy
to Emma jest morderczynią Troy'a. I zrobiła to pod wpływem impulsu... przyłapując go na zdradzie.
Ciekawe, na to bym nie wpadła! Ale żeby w przeszłości ani razu o tym nie było wspomniane? Żadnych wspomnień, nic?
Ale z drugiej strony, analizując scenę z 2 odcinka, jak to Emma przyjechała na miejsce śmierci Troya, to trochę nieprawdopodobne, bo niby jak mogłaby go zabić?
Chyba, że to wszystko fake, ale wtedy całe FS pozostaje bez sensu xD
Liv jest offline   Odpowiedź z Cytatem