Temat: Why me?
View Single Post
stare 21.01.2011, 13:02   #447
Volturia

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Why me?

@Lira - jeżeli chodzi o powtórzenia typu 'krew', 'zapach', 'woń' to zdesperowana nie wiedziałam co bym mogła jeszcze tam upchnąć zamiast tych słów. :p Jak sądzę - jeżeli zainteresowanie FS będzie choć po części takie jak kiedyś, nie zrobię sobie tak długich wakacji już nigdy

Cytat:
Napisał Liv Zobacz post
Ogólnie odcinek napisany dobrze i z weną, zresztą nie wiem, co Ci zrobiła, gdybyś po takim czasie naszpikowała go błędami. Bo wiadomo, drobne pojawią się zawsze (po to, żebym ja je mogła potem wyłapać ). Fajne zdjęcia Wgl od jakiegoś czasu też uwielbiam cykać ich więcej
Dobra, masz ode mnie to 10/10, ale nie wstawiaj kolejnego odcinka po półrocznej przerwie!
Uf, dobra ocena od jednego z najważniejszych jurorów i jego zadowolenie - bardzo, bardzo dobrze Tak wena w końcu była, choć połowa odcinka została napisana w lipcu xd Wątek ze snem na przykład poukładałam sobie w głowie w przed dzień wystawienia tej części, ale jak się okazało trochę on wniósł i się przydał. Chodź, choć - z tym można zwariować ;]

Cytat:
Napisał Liv Zobacz post
Ale z drugiej strony, analizując scenę z 2 odcinka, jak to Emma przyjechała na miejsce śmierci Troya, to trochę nieprawdopodobne, bo niby jak mogłaby go zabić?
Chyba, że to wszystko fake, ale wtedy całe FS pozostaje bez sensu xD
No proszę i właściwie Liv wyłapała dziurę w całym

Następny odcinek wróżę, tak jak być powinno, za miesiąc, ale nie zdziwcie się jak będzie za dwa ;>

Ostatnio edytowane przez Volturia : 21.01.2011 - 13:08
Volturia jest offline   Odpowiedź z Cytatem