View Single Post
stare 26.01.2011, 13:40   #3
Natix

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 Po Zmroku - wszechproblemy z grą

Cytat:
Napisał ilona Zobacz post
a ja mam dwa problemy,pierwszy dotoczy dźwięku z głośników,które doszły z dodatkiem,czasami w klubach mam dźwięk,jak ze studni albo w ogóle go nie ma,a drugi dotyczy pragnienia- odwiedzenie 25 miejscówek,no i gra nie liczy ich wszystkich,na 3 zalicza 1
Co do dźwięku : jesteś pewna, że w klubie nikt w tym czasie nie muzykuje? Wtedy w ogóle nie ma dźwięku. A co do dźwięku jak ze studni : masz może coś ustawione? Ja mam na kompie Menadżer Realtek i on jak jest ustawiony na studnia to robi taki dźwięk, czasami nawet w grze.
Z miejscówkami mam tak samo :/
Poszłam przez 3 kolejne dni : Do Banzai, Przybytku Walusia i Miejsca Prosperity i zaliczyło mi 1 miejsce... Nie wiem jak to naprawić, jak ktoś wie, to dołączam się do prośby ilony.

Mój problem z jacuzzi zmienił się : sim włazi z drinkiem do jacuzzi i stawia go na boku i siedzi, pluska się i przez 4 godziny nawet drinka nie tknął ( a raczej nie tknęła, bo to dziewczyna). Nie ma też z nim żadnej interakcji.
A drugi problem jest z pizzą. W tym dodatku dotąd nie zamawiałam pizzy, jednak gdy Simka zwołała imprezę (wcześniej usunęły się jej umiejętności, więc nie umiała gotować) i chciała zamówić pizze. No i dzwonię po usługi - pizza.
A simka grała sobie na keybordzie i nagle chciała odebrać pizze - wyskoczyła jej taka interakcja. Problem w tym, że ani pizzy, ani dostawcy nie było ani przed drzwiami, ani na dole, przy windzie. I wyskoczył dymek - za pracę należy się 30$. A interakcja sama się skasowała.
Drugi i trzeci raz sytuacja się powtórzyła.
Pomocy!
Dodam, że mam najnowszą aktualizację.
Z góry dzięki
Natix jest offline   Odpowiedź z Cytatem