View Single Post
stare 27.01.2011, 10:22   #11
eklera123
Guest

Domyślnie Odp: Co byście chcieli zmienić w Trójce?

Lubię The Sims 3, jednak błędów i niedociągnięć jest wprost mnóstwo! Ja bym zmieniła po pierwsze grafikę - simy są jakieś pulchne i "dziwne". Dodałabym jeszcze:

- Poprawną animację wsiadania/wysiadania do auta, jak i roweru
- Brakuje mi takich interakcji jak zapytaj, łaskotki itp.więc je również z chęcią zobaczyła
- Możliwość.. jak by to ująć. "Wyjeżdżania" z SV do Bridgeport (Bez WP, nie wiem, czy tam się da ponieważ dodatku nie posiadam, ale podobno się da)
- Prawdziwy ślub - Biała suknia, welon, róże, garnitur, muszka bądź krawat, oczywiście goście, tort i wesele
- Prawdziwy rozwód - Jak to ujął/ujęła Natix - Nie dwie sekundy smutku i już, tylko sąd i "walka"
- Zwierzęta.. Nie chodzi mi o ryby i motyle, jednakże o psy, koty, chomiki itp.
- Pory roku. Bez żadnego dodatku powinny być, przecież to nie The Sims 1, a 3, więc gra powinna się rozwijać.

W sumie, może jestem dziwna, jednak wszystkie dodatki - no.. może niektóre powinny być w podstawce. Przecież The Sims 3 to symulacja życia, a w życiu nie ma tak, że kupisz płytkę i nagle.. masz wieżowiec w Twoim mieście.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.