View Single Post
stare 28.01.2011, 15:47   #1
Sheila

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Cześć Jakoś dobrze mi się gra Camillą , więc wstawię tu kolejne jej zdjęcia
Postanowiłam częściowo skorzystać z Waszych propozycji i oto częściowo owoce mojej pracy.

To jest Ethan. Bogaty, romantyczny, przystojny czyli kochany przez kobiety. Co chwilę romansuje z inną i to sam z siebie Camilla również uległa jego urokowi, a poznała go w klubie w którym pracowała. Nie zaprzeczę , że im pomogłam

Do wolnego domku obok Camilli wprowadził się Liam. Wysportowany, męski , ale kompletnie spłukany i hm... prosty. Camilla jako `dobra sąsiadka` poszła się z nim przywitać. Najwidoczniej wpadła mu w oko, bo ciągle chcial z nią gadać , ale do Camilli zadzwonił Ethan , a ona niewdzięcznica pobiegła do niego i sama z siebie rzuciła się mu w objęcia . . .

A gdy wróciła do domu ( o 2.00 o_O ) zainscenizowałam dla niej niespodziankę-kwiaty z podpisem Liam... Jeszcze mu wpadnie w oko
Planuję jeszcze dorobić do niej kogoś rudego. Może wampirek? Co myślicie? A teraz takie jakby `bonusy`
Błyskawiczna poprawa humoru

Do świrniętego wynalazcy ( o którym mówiłam ) przychodzi co dzień w nocy jakiś gościu. Codziennie inny. Raz strażak, raz policjant , raz jakiś gościu w koszuli w kratę...

A tu moje ulubione zdjęcie Camilli wpatrzonej w morze i pierwszy wymyślony przez nią drink : Podwójna limonka po kuracji .

Ostatnio edytowane przez Sheila : 28.01.2011 - 17:51
Sheila jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.