View Single Post
stare 28.01.2011, 17:35   #2
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Słuchajcie ludzie, ale czad. Napisałam temat na mts, czy jest taka opcja, żeby stworzyć świat razem z ludźmi, żeby się od razu zamieszkane domy instalowały z miastem. Tak jak to jest w przypadku Riverview i Barnacle Bay. Okazuje się, że jest taka możliwość, ktoś podał linka do poradnika jak to zrobić. Zastosowałam się do wskazówek i stworzyłam maleńki świat, o nazwie La Isla Bonita. Poniżej parę fotek. W świecie są już 4 parki, młode małżeństwa. W zasadzie to 3 małżeństwa i jedna parka, w której facet jest niechętny do związków, więc oni tylko ze sobą chodzą (no i mieszkają razem). Jest tam moja pierwsza parka, jaką stworzyłam po zakupie podstawki The Sims 3, Alicja i Marek Kwiatek. Pozostałe 3, to Lara i Kurtis Croft, Anna i Robert Nowak oraz Greg House i Lisa Cuddy. To właśnie Greg jest niechętny do związków, więc oni się raczej nie hajtną.

Oto ten świat, malutki, ale najważniejsze budynki są.

Pierwsze, co przykuło moją uwagę, to strajk... Zastanawiam się dlaczego oni strajkują... Przecież to fajna wyspa

Tutaj Lara dumnie wymachuje transparentem. Strajkują przeciwko... zaręczynom ?!

W mieście (wiosce, nie bójmy się tych słów ) długo nie posiedzę, bo to jednak nudna wiocha, ale ja jestem dociekliwa, chciałam koniecznie sprawdzić, czy da się zrobić takie miasto. Dało się. A wkrótce kolejny odcinek tasiemca (forumo-noweli) pod tytułem "Saga Rodziny Bardów".
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem