Imię: Victoria
Nazwisko: Leai
Znak zodiaku: koziorożec
Cechy: styl gwiazdy, szczęściara, charyzmetyczna, flirciara, rodzinna
Ulubiony kolor: czerwony
Ulubiona muzyka: pop
Ulubione danie: hot-dog
Takie tam

: Blondynka, niebieskie oczy, chuda, potem zamienia się w wampira (nie, nie lubię wampów, w którymś poście mówiłam że stworzyłam parkę z dzieckiem - chodziło o tą parkę

) aktualnie mężatka, spodziewa się dziecka
Historia: Victoria zaraz po ukończeniu 18 lat zamieszkała sama w Bridgeport. Zawsze lubiła rozmawiać, więc gwiazdki osobistości (nie wiem jak się nazywa

) leciały w górę jedna po drugiej. Po jakimś czasie w klubie, Victoria zapłakana usiadła na krześle. Straciła ona bowiem najlepszą przyjaciółkę, więc została sama (jej rodzice już zmarli). Przyszedł ją pocieszyć brunet. Nazywał się on bowiem Adam. Para szybko się zaprzyjaźniła, aż doszło do pierwszego pocałunku. Adam oświadczył się Vicki (lubił tak na nią mówić). Ona - zgodziła się bez chwili namysłu. Victoria zaniepokojona zachowaniem narzeczonego postanowiła go śledzić. Adam nie wychodził z domu w dzień, nigdy nie lubił jeść "zwykłych" potraw tylko jakiś "sok". Vicki po zakończeniu śledztwa dowiedziała się, że.. Adam to wampir. Adam przyznał się do wszystkiego, jednak nie zmuszał jej do przemiany, jednak jego narzeczona chciała być z nim na wieki. Zaraz po ślubie Victoria dowiedziała się, że.. spodziewa się dziecka. Dziecka-wampira. Cała rodzina czeka na narodziny w pięknym domku.
Przepraszam za brak zdjęć.