View Single Post
stare 31.01.2011, 18:26   #9
brzos

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

mnie też przy moveobjects nie wywala, ani przy kaching, ani motherlode, ani testingcheatsenabled i działają mi dodatki, wreszcie! oprócz fryzur :{

fociaszki wstawię później, bo nie mam ochoty na zmniejszanie ich teraz, ale powiem, że ritchie shvoo się wyprowadził, morrigan hemlock przemieniła go w wampira, po czym zakochali się w sobie i morrigan umarła na słońcu (bez insynuacji, że to przez słońce: po prostu była okropnie głodna). w ciągu dwóch dni żałoby (lols) ritchie (przypominam: trzecie pokolenie shvoo :dumny poznał elvirę jakąśtam, maxisówkę, wampirek również. zakochali się, szybko spłodzili dziecko, zaręczyli i ślub (idealna miejscówka, park bridgeport czy coś takiego). wkrótce urodziła się immen (urodziła się w dzień urodzin ritchiego ach ten testingcheats). kiedy stała się małym dzieckiem ritchie dostał okazję z ośrodka naukowego landgraaba, aby ożywić ukochaną niegdyś osobę. poszedł tam ze szczątkami morrigan hemlock i... komunikat był, że nie udało się do końca, ale steruję teraz duchem (morrigan obłędnie pokochała immen, córkę elviry i ritchiego). poza tym obydwoje rodziców chciało powiększyć rodzinę, więc aktualnie elvira jest w drugiej ciąży. w sumie - za parę minut pewnie poród!

aktualizacja po PARU MINUTACH : rodzina shvoo powiększyła się o nowo narodzoną fran.

Ostatnio edytowane przez brzos : 31.01.2011 - 18:33
brzos jest offline   Odpowiedź z Cytatem