Opowiem krótką historię rodziny z
Zatoki Skorupiaków. Testowałam moda NRaas Porter i przeniosłam tam parę rodzin z innych miast. Mniejsza o listę rodzin, bo nie o te rodziny tu chodzi. Najważniejsze jest to, że trafił tam
Don Lotario. Jak Wam wiadomo, normalnie mieszka on w
Riverview.
Adoptowałam jedną z Simek mieszkających w tym mieście, Odessę Cross (tak chyba nazywała się jako "panna"). Pracowała wtedy w gastronomii, a jej szefem był Jake Coastal, mąż niejakiej Josephine. Byli dosyć bogaci i mieli spory i nawet ładny dom. Postanowiłam, że Odessa i Jake będą mieli romans. Owocem tego romansu stał się Junior (nie mam jego "młodszego" zdjęcia):

Gdy Odessa była w ciąży próbowała skontaktować się z Jake'iem i Josephine, jednak oni odmawiali wszelkiego z nią kontaktu. Wtedy do gry wszedł Don Lotario:

Odessa się z nim związała, wyszła za niego za mąż, ale nie mogła zapomnieć o Jake'u. Gdy tylko zostawiałam ją samą sobie, zaraz do niego wydzwaniała. Gdy urodził się Junior, Odessa oddała dziecko biologicznemu ojcu, a sama zaszła w ciążę drugi raz, z mężem, Donem. Urodził się Danny, również nie mam młodszego zdjęcia:

Gdy Danny był dzieckiem "pełzającym", Don pracował już w karierze sportowca. Pod jego nieobecność, Odessę odwiedził... Jake... Przeprosił ją za wszystko.. Powiedział, że jemu i Josephine nie układa się za dobrze, ona wyżywa się na Juniorze... Ich pojednanie zaowocowało kolejną (trzecią już) ciążą... Gdy Don wrócił do domu, Odessa opowiedziała mu o wszystkim i zerwali. Danny został z nią. Jake i Odessa pobrali się i zamieszkali razem w piątkę, urodziła się Amelka...

Teraz Odessa jest wreszcie szczęśliwa... Ma swojego Jake'a...

Tutaj podczas wspólnego posiłku:

A tutaj w jacuzzi i przy barze:

Na ich szczęściu ktoś jednak ucierpiał, Don i Josephine... Może ich wspólne nieszczęście ich do siebie zbliży...?
Podobała się opera mydlana? Muszę odstawić seriale typu M jak Miłość i inne