View Single Post
stare 31.01.2011, 22:09   #134
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Mam włączoną wolną wolę, ale gram w trzech miastach, więc te wszystkie główne rodziny nie mieszkają w jednym mieście.

W Sunset Valley bawię się Trzema klanami, Ćwirami, Zadkami (Darling) i Kawalerami. Inne rodziny z SV mało mnie obchodzą. Na początku grałam głównie Agnieszką Zadek, bo ją lubię. Wskrzesiłam jej męża Eric'a i mieli dwoje czy troje dzieci, już nie pamiętam. W międzyczasie dopilnowałam by Mortimer i Bella się hajtnęli i mieli Kasandrę, a potem Aleksandra. Michała Kawalera hajtnęłam z Holly Alto. Bardzo ją lubię. Głównie jednak grałam Darlingami. Ale jak Agnieszka umarła, to przeniosłam się do Ćwirów. Kasandrę hajtnęłam z Donem, Aleksandrowi znalazłam żonę z miejscowych "bezdomnych", gra ją wygenerowała jako współpracownicę Belli. Bellę zwolniłam z pracy, była już zaawansowaną wiekowo emerytką. A Marlanę dałam Aleksandrowi za żonę. Zmieniłam jej tylko imię, z Marlana na Lana. Teraz mają dwoje dzieci i trzecie w drodze. Dawno w SV nie grałam.

W Bridgeport mam, najbardziej Wam znany, klan Bardów. Historii nie opowiadam, bo ją znacie.

No i ta cała Zatoka Skorupiaków. Widziałam to miasto i chwilowo nie miałam co robić z kasą... W sumie to nie kupiłam go dla miasta, tylko dla tych paru dodatkowym obiektów, bo jestem uzależniona od nowych obiektów do gry. Te fontanny mnie uwiodły, bo ja kocham wodne ozdoby... No i historia tak jak wyżej opisana. Nie wiem jak długo nimi pogram. Jak już im się życie wyprostowało, to w zasadzie przestali być interesujący. Myślę, żeby hajtnąć Dona z Josephine. Jeśli chodzi o Jake'a to on mi się bardzo spodobał, no ma facet to "coś". To wydzwanianie Odessy do niego nie było przeze mnie naciągnięte do potrzeb historii. Ona naprawdę sama z siebie do niego dzwoniła. A do Dona nawet nie podchodziła. Niby mieli na maksa w tym pasku kontaktów, ale to Don zawsze do niej podchodził, żeby się poprzytulać czy coś. A ona wzdychała do Jake'a...
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem