Dzia za cenzurkę. Na razie nie wymieniam, jeszcze mam Po Zmroku, bez Ogrodowych akcesoriów. A ja mam pytanie, czy po instalacji tych akcesoriów, widzicie ryby z PZ?(doszły 3 gatunki, jeden da się kupić w sklepie) w akwarium z NA? Bo ja odkąd zainstalowałam PZ, nie mam nowych ryb z tego dodatku w akwarium z NA. W kuli widać te ryby, ale w akwarium z NA nie.
Cóż, ja z suwaków nie korzystam. Niby bym mogła, bo nie jestem przeciwniczką modów, ale sama nie wiem. Mi aż tak bardzo te oryginalne suwaki nie przeszkadzają. Jedynie gdy chcę pobrać fajnego Sima z neta, to najczęściej się okazuje, że przydałyby się te suwaki. Ja bardzo lubię Angelinę Jolie, ale nie da się jej stworzyć bez moda na suwaki. I do tego jedna Angelina z mts, potrzebuje też awesomemoda, nie wiem czemu, ale ja tego paskudztwa u siebie nie chcę. Kiedyś miałam tego moda, ale on strasznie muli grę.
Co do moda na sprzątanie w domu, to tez kiedyś miałam, ale się pozbyłam, bo mnie denerwował. Oryginalnie sprzątanie domu nie oznacza robienia prania. No i mi to się właśnie podoba. Jak robiłam sprzątanie domu z takim modem, to musiałam zawsze pilnować, żeby inne Simy nie były akurat w któreś łazience. Inaczej sprzątający Sim po prostu właził do łazienki kąpiącego się Sima, no normalnie bezczelność !?