View Single Post
stare 05.02.2011, 14:08   #524
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 Po Zmroku - wszechproblemy z grą

Wściekła jestem na grę, bo przerobiłam rodzinie dom, potem poszłam do innych ludzi i się okazało, że gra skasowała im ten dom. W ogóle nic nie było, tylko wielka, niebieska plama. Ludzi ratowałam NRaas'em (co ja bym bez niego zrobiła). Po prostu dałam opcję dodaj Sima i zaznaczyłam wszystkich mieszkańców tego domu. Tamten dom mi się podobał, do innego się nie mogę przyzwyczaić. Ciągle coś nie tak z tą grą. Jak na złość nie mam wcześniejszego zapisu, żeby im ten domek odzyskać. To była mozolna przeróbka domu maxisa.... I zapisywanie gry znowu mi szwankuje. Kiedyś miałam błąd zapisu 12, 13 i 14. Gra potrafiła się sama wyłączyć podczas zapisu. Ostatnio tego problemu nie mam, ale mam inny błąd, błąd 16. Wydaje mi się, że to on może psuć domy. Jak zrobię "zapisz", to mam błąd zapisu, muszę zapisywać jeszcze raz. Za drugim razem jest niby dobrze, ale już raz to znikanie domu miałam. Tylko wtedy udało mi się wrócić do wcześniejszego zapisu. Teraz już nie. Muszę zapisywać przez "zapisz jako", ale wtedy nie ma kopi zapisu, więc robią sobie sama te kopie na zasadzie, że na zmianę zapisuję jako "[Nazwa Miasta] 1" i [Nazwa Miasta] 2. Wtedy się szybciutko zapisuje i nie ma błędu zapisu. Ale to i tak denerwujące.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem