View Single Post
stare 05.02.2011, 16:54   #172
Połówka

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

A ja postanowiłam, że przeprowadzę metamorfozy pozostałej części rodzinki, i że ogólnie się nimi pozajmuję. Na razie efekty z jednej rodzinki

a tak dokładnie to pana na lewo od zaznaczonej kobitki

Rodzinka składa się z emeryta, jego dorosłej żony oraz 2 młodych dorosłych dzieci
Zajęłam się tylko dziećmi. Nie mam zdjęcia dziewczyny przed metamorfozą, ale moim zdaniem moja pomoc jej pomogła

Dałam jej soczewki, zmieniłam brwi i włosy (koloru nie ruszałam), dodałam makijażu i pozmieniałam ubrania. Po zmianie poszła do klubu, gdzie poznała Sebastiana. Od razu wpadli sobie w oko, i są teraz parą. A więc jeden z moich celów co do tej dziewczyny został spełniony. Chcę jeszcze wybrać jej jakąś pracę i trochę ją wyszczuplić. Nie wiem tylko jaka praca do niej będzie pasowała

a o to jej brat przed metamorfozą :

i po :

moje plany co do niego są różne. Ale największy i w 100% pewny to przemiana w wampira (jest już w trakcie, zmieniła go jego kuzynka na tyłach klubu). Ma cechę, że nie lubi dzieci i jest flirciarzem, a więc chyba nie będzie w stałym związku. Ale jest już zauroczony w jednej kobietce z klubu.

Rodzinka w komplecie ;

Idę dalej zmieniać simy
Połówka jest offline   Odpowiedź z Cytatem