Bo to nie jest, że w gazecie, przynajmniej u mnie. Po prostu dostaję informacje, że ktoś rozpuszcza plotkę. Ja dwa razy skarżyłam o zniesławienie, raz wygrałam, a raz przegrałam. Byłam zbulwersowana, że można przegrać, przecież mojego Sima nie aresztowano (taka była plotka)...
Nie wiecie, czy nie ma jakiegoś moda na wyłączenie Paparazzi? Ja nie mam Simów gwiazdorów, po prostu znają połowę miasta, ale nigdzie nie pracują. Wnerwia mnie to, że żeby być sławnym wystarczy znać połowę miasta. A co z talentem i osiągnięciami..? Wygląda na to, że nie są w ogóle potrzebne, według twórców gry... Wpienia mnie to, że ci paparazzi stoją na podwórku, lub pod bramą (jeżeli ją zablokuję). Simy mają przed domem jacuzzi, chciałabym, żeby hmm... zabawiali się w jacuzzi, a tutaj Paparazzi, więc już się nie da. To samo, jak Jacuzzi jest na tarasie, na piętrze. Paparazzi i tak by ich nie zauważył, ale oni nie chcą. A mają tak mało czasu dla siebie, bo jak dzieciaki są w szkole, a młodszych dzieci nie ma, to jest to świetna okazja do małego co nieco w wannie z bąbelkami...