View Single Post
stare 06.02.2011, 16:37   #157
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

A ja przedstawię moją kolejną rodzinę. Rany jak ja lubię skakać po rodzinach... Przynajmniej nie jest nudno!

Ostatnio mam manię Angeliny Jolie w Simsach. Niestety nie jest to takie łatwe... żeby ona wyglądała jak prawdziwa Angelina, potrzebny jest mod na suwaki twarzy... Takiego moda nie mogę znaleźć, przynajmniej nie takiego działającego z Angeliną z mts. A naprawdę dobrze się prezentuje. No więc mam pseudo-Angelinę, z GW... Wygląda minimalnie jak Angelina, ale to szczyt możliwości CAS'a, jak na chwilę obecną.

Tutaj w piwniczce, ze swoim mężem, Bradem Pittem. On wygląda już lepiej, chociaż to też jeszcze nie jest prawdziwy Brad.

Ich córka, Shiloh.

A tutaj Angie i Brad przytulają się na kanapie.

Jak już piszę posta, to chciałabym nadmienić, że moja nowa metoda zapisywania gry sprawdza się wyśmienicie. Do tej pory zapisywałam grę przez opcję "zapisz". Gra robiła kopię zapasową poprzedniego zapisu. Ale ostatnio mam ciągle błąd zapisu 16. Jak się robi "zapisz jako", to zapis jest kasowany, co mi osobiście przeszkadza, bo gdy czasem gra wyłącza się w trakcie zapisu, czy jakikolwiek drobny błąd się pojawi, to zostaje się bez zapisu. Dlatego mam po dwa zapisy na każde miasto. SV 1 i SV 2. Zapisuję na zmianę przez opcję "zapisz jako", raz na SV 1, raz SV 2. I wszystko jest OK. Gra się nie wyłącza podczas zapisu, błędu zapisu też nie ma, a kopia zapasowa jest. Zauważyłam też mniej błędów w grze przy takiej metodzie zapisu. Ale to może być tak zwana "siła sugestii..."

Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 06.02.2011 - 16:39
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem