Tak spojrzałam na początku i pomyślałam, że to uroczy, farmerski domek (to ziele na trawniku) i... gucio z tego wyszło. Pomieszałeś style: nowoczesny z wiejskim co wychodzi z reguły fatalnie :< Kuchnia to chyba najlepszy przykład: nowoczesne blaty i to obdrapane krzesło... (czemu szafka wisi na oknie???)
Sypialnia to chyba jakieś nieporozumienie ;D Jak wagon w pociągu. Pusto, troche jak w psychiatryku. Łazienka przypomina mi te wiejskie, niedawno po remoncie. Oni tam sobie machną łazienkę rozmiarów salonu a potem śmiesznie wygląda pralka, zajmująca w pojedynkę całą ścianę

Momentami w domu jest tak MEGACIASNO, że się dziwie, jak wymanewrowałeś kamerą, żeby zrobić zdjęcia. Już można byłoby powiększyć trochę dom, biorąc pod uwagę, że masz dużą parcelę i kompletny brak zagospodarowania na niej. Jak mówiła LIV, ten kibelek to koszmar

+ nie ma lustra w łazience! Podoba mi się elewacja, ale dobór drzwi, okien i okiennic (nie wiem do czego one tam pasowały) jakoś ci nie idzie. Ogólnie nie wychodzi ci łączenie stylów. Masz (niektóre) fajne dodatki z neta, ale nie umiesz ich skomponować. Pooglądaj sobie inne fajne domy na forum, wrzuć aranżacje w google, przypatrz się i spróbuj znowu

5/10