View Single Post
stare 07.02.2011, 22:45   #534
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 Po Zmroku - wszechproblemy z grą

Na razie chyba jest spokój, ale miałam normalnie inwazję znikających domów. Kiedyś tak miałam, że parcela robiła się niebieska, ale nie znikała. Po prostu brzydko wyglądała w podglądzie miasta. Potem problem sam zniknął. Teraz wrócił i to w gorszej postaci, bo to nie jest tylko niebieska plama na parceli, po prostu parcela znika. Chciałam sprawdzić, czy problemem może być "Kreator Światów". Włączyłam go, ale on nie chce działać z najnowszą łatą. Z poprzednią działał. Odinstalowałam go więc, wyczyściłam rejestr. Poza tym zrobiłam remont w dodatkach. Miałam kilka domów z GW i sprawdziłam je takim programem do oczyszczania Sims3Packów ze zbędnych dodatków. Z niektórych domów zrezygnowałam, bo chociaż odznaczałam te dodatki, to i tak się niektóre instalują. To samo z Simami. Wyczyściłam cache Dashboard'em z mts. Po włączeniu gry, jedna parcela była zepsuta, ale oddałam ten dom, odzyskałam ludzi z tego domu. No i na razie są. Jeżeli problem zniknął to nie będę wiedziała tak do końca dlaczego, ale wszystko po trochu mogło pomóc. Chyba na razie skończę z dodatkami z GW, typu domki, i Simy.

EDIT:

No niestety, domy znowu zniknęły. Jeden był pusty, a w drugim byli ludzie. To by było na tyle. Ręce opadają.

Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 07.02.2011 - 23:22
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem