Imię i nazwisko: Melania Stryder (tak, lubię Intruza. : d )
Cechy: Poczucie humoru, świetnie całuje, zdyscyplinowana, oko fotografa, romantyczka
Ulubiony kolor: szmaragdowy
Ulubiona muzyka: Soul. : D
Ulubiona potrawa: mrożony krem owocowy. ;p
Pragnienie: Mistrzyni sztuk walki. : D
Wygląd:

(Oczka ma ciemno-zielone, włosy brązowe..)
Historia: Teoretycznie, brak. Stworzyłam ją taką jaka jest, ponieważ wybrałam jej takie pragnienie, pierwszy kraj jaki odwiedziła to były Chiny. : D Opanowała tam umiejętność walki do 5 poziomu, potem musiała wrócić do domu. : ( Od tamtego czasu byłam jeszcze kilka razy w Chinach (osiągnęła maksymalny poziom sztuk walki), i w Egipcie co zaowocowało 3 poziomem wizy (nie mam tam domku, po co mi.;p ). W międzyczasie zdobyła 4 poziom gwiazdorstwa, chociaż nie wiem, jak, miała chłopaka (którego już nie ma- zerwałam z nim, po tym, jak nie chciał jej objąć, mimo że był jej 'Chłopakiem' już na piśmie), pospotykała się z Matthew Hamming'iem, z którym jest w ciąży. : O W sumie nadal z nim się spotyka, więc źle nie jest. (wiem, że forumowicze go nie lubią, ale co pocznę, że tylko on był w miarę ładny? : O ). No, i aktualnie jest w ciąży, i dali jej takie piękne ubranie, że o ja. Różowe body i czarne Emu. -.-' (niechcący ściągnięte.; /).
Tyle o mojej. : )