View Single Post
stare 11.02.2011, 08:50   #5
Agrafia
Guest

Domy¶lnie Odp: " Il tuo sogno a casa "

Cytat:
Napisał SmoothCriminale Zobacz post
o dzieki za poprawienie, odrazu inaczej sie oglada
no wiec tak:
bryla nie jest zla, ale taka kolcowata ;] nie podoba mi sie absolutnie ogrodek, basen psuje caly efekt. i jeszcze ta fontanna, no i ten budyneczek na pierwszym zdjeciu jest fajnym pomyslem (moglas dac wiecej zblizen na niego). samochod przed wejsciem tez nie ciekawie wyglada, ale wiem jaki efekt chcialas uzyskac
w przednosniku zmienilabym te puzzlowata okladzine, dobrze by wygladaly tutaj polyskujace plytki/podloga (taka jak w salonie)
kuchnia niesamowita; tak samo jadalnia, ale nie podoba mi sie jej polozenie zaraz po wejsciu do domu (lepiej moim zdaniem wygladal by salon i luk wprowadzajacy do jadalni, potem do kuchni; lub salon-jadalnia-kuchnia
pierwszej rzeczy jakiej przerazilam sie w salonie to ta podloga i totalnie nie pasujaca ciemna szafka przy oknie. i ten kwiat przeslania telewizor. xD fajnie wygladaja sciany.
w gabinecie usunelabym ten dywan i sofe, mysle ze lepiej by pasowaly tam dwa fotele i stolik do kawy. tak to mi sie podoba pomysl ustawienia wszystkich potrzebnych rzeczy do rozijania umiejetnosci w jednym miejscu (nie lubie jak jest tak wszytko porozrzucane w domu). i jestem ciekawa co tam stoi, czy to szklane terrarium?? pierwsze widze
lazienka jest swietna, bardzo mi sie podoba. tylko jest troszeczke za waska, usunelabym tez pralke bo sprawia ze pomieszczenie jest jeszcze mniejsze (jezeli masz piwnince to tam postawila; ewentualnie jakies osobne pomieszczenie na nia).
po wejsciu na pietro te szafki duze sie od siebie roznia i nie pasuja, dziwnie wyglada ta lawa ustawiona srodku. raczej pozbylabym sie szafek, podsunela stolik pod sciane i powiesila jakis obraz/lampke
w sypialni podoba mi sie to ze jest jasna i duza, tylko komode postawialabym gdzie indziej bo dziwnie wyglada przy nocnej szafce.
ZAKOCHALaM SIE W POKOJU DLA DZIECKA nie mam sie czego uczepic jest idealny, moge wiedziec skad pobralas te swietne mebelki??
domek nie jest zly, funkcjonalny i nadaje sie do uzytku. kolory jak dla mnie w sam raz
moge jeszcze wiedziec jakie masz dodatki i akcesoria??

i przepraszam, ze sie tak rozpisalam XDDD
Dzięki wielkie dzi¶ popracuje i zmienie to : )