Anie - jakaś nie podobna do żadnego z rodziców na razie ;d
dzisiaj dużo się działo, ale mało porobiłam zdjęć. A więc, jak już wiadomo z poprzednich relacji - Rachael zaszła w ciążę z wampirem Staceyem. Jednak to jej nie przeszkadzało w imprezowaniu i razem ze swoją siostrą Meggy, chodziła do najgorętszych klubów. Raz jako imprezowiczka, a raz jako barmanka. Rachael zaczęła interesować się miksologią, osiągnęła maksymalny poziom i pracowała czasem jako barmanka. Ale tak jak już pisałam - ciąża nie przeszkadzała jej w balowaniu.
Zresztą jej siostra też się dobrze bawiła
W nocy, podczas gdy Rachael pracowała za barem, dziecko uznało, że chce wyjść z brzucha. Po godzinie 2 w nocy urodziła się Sarah.
A ojciec uciekał ze szpitala tak szybko, jak się tylko dało
Przed urodzeniem modliłam się, żeby to nie był wampirek. niestety :c
(ma dziwny nos po ojcu. taki szeeeeroki ;d )
Rachael nawet nie wysilała się, żeby zadzwonić po Stacey'a. Sama wychowywała małą. Jednak dorosła, i zaczęła myśleć o poważnym związku. Wtedy pojawił się wysportowany, piękny, seksowny, prosto z Florydy - Grucio Nirmana.

Rachael na początku spotykała się z nim tylko jako przyjaciele. Ale wiadome było, że na tym się nie zakończy.
Rachael po pewnym czasie przyznała się, że ma córeczkę. O dziwo Grucio ucieszył się. Okazało się, że prawdopodobnie on nie może mieć własnych dzieci. Poprosił Rachael o to, aby mógł zostać ojcem małej i ją wychowywać. Zgodziła się. Dodatkowo podsunął pierścionek, który przyjęła

Niedługo potem wzięli prywatny ślub.
Prawdą było to, że Rachael żałowała, że to Samantha nie może być jej córką, o wiele bardziej wolała swoją siostrzenicę. Wtedy usłyszała rozmowę Meggy i Kay'a. Muszą oddać Samanthę do adopcji, ponieważ Meggy znowu zaszła w ciążę, a oni nie chcą mieć tylko jedno dziecko. Wtedy Rachael uznała, że to ona zaadoptuje małą. I tak się stało, tylko że bez większych formalności. W ten sposób Rachael i Grucio mieli dwójkę dzieci.
Natomiast Kay bardzo cieszył się ciążą Meggy. Chociaż była to już jej 3 ciąża, to teraz był przy niej i ją kochał. (przy pierwszej ją zdradzał i miał ją gdzieś a po drugiej nie byli do końca ze sobą)
Urodziła się kolejna dziewczynka - Tensa.
Tymczasem Samantha podrosła i zaczęła malować.
Meggy natomiast podczas ciąży zajęła się rzeźbiarstwem. Kay i Grucio ćwiczyli, a Rachael udoskonalała swoje barmańskie umiejętności. Pewnego dnia, kiedy Sarah była jeszcze berbeciem przyszedł po nią Stacey - jej ojciec. Zabrał ją do siebie na stałe. Kiedy Samantha i Tensa podrosły, to Meggy powiedziała Samanthcie prawdę.
Przy okazji szykowali się do przeprowadzki - chcieli zostawić Grucia i Rachael samą, okazało się że Grucio jest płodny (cholera, aż za bardzo :c ) . I tym sposobem Rachael zaszła w drugą ciążę. Tylko że tym razem, do domu wróciła inaczej:
Przedstawiam wam:
LUCY
LAURĘ
NUNĘ
Myślałam, że sobie coś zrobię ... ;c . i tak z moich planów na 3 osobową rodzinkę zrobiła się 5 osobowa :c . siedziałam przed komputerem i gadałam "no dawaj, dawaj! jeszcze 4 dziecko!"

żeby one jeszcze podobne były, ale nie, bo po co! każda ma inną cerę :c .
dobra. rozpisałam się. dobranoc