Chwilowo mi się Bardowie znudzili. Nie mogę się nacieszyć Angeliną w grze. Brad jak dla mnie jest facetem niebrzydkim, ale mocno przereklamowanym. Ja tam gustuję w brunetach...

No ale skoro Angie w realu z nim jest, to co się będę kłócić... Bardzo mi się podobają też niektórzy czarni faceci... Dlatego tak lubiłam grać Jake'iem Coastal'em z Barnacle Bay, ale niestety musiałam się pozbyć tamtych ludzi. Zapis się popsuł, te znikające domy. A tak na marginesie, to już wiem co było nie tak i już mi domy nie znikają. Wcale nie chodziło ani o żadnego moda, ani o nieoficjalny dodatek czy coś w tym stylu. To z rodzinami był problem, a nie z domami. Moje nieumiejętne korzystanie z NRaas Porter'a. Już umiem z niego korzystać i nic złego się nie dzieje, ten mod rządzi... Jakby ktoś chciał, to mogę mu na PW wyjaśnić, jak z niego korzystać, żeby się gra nie pluła. To idę męczyć Angie i Brada. A tak na marginesie dodam, że chłopak Shiloh jest dzieckiem Neo i Trinity z Matrixa. Kiedyś ich sobie ściągnęłam i postanowiłam, że Barnacle będzie taką wioską sław. Mam też Gregory'ego House'a i Lisę Cuddy. Tyle, że ona jest Lisa umownie, sama ją robiłam i wcale nie jest do niej podobna. Powiedzmy, że prawdziwa Lisa ma dublerkę... Nie gram tymi ludźmi, po prostu chodzą po mieście.