No niesamowite! Nawet ja tyle dzieciaków nie produkuję, a potrafię naprodukować... Najczęściej moi ludzie mają dwójkę, ale kiedyś jedna moja parka miała piątkę.... Ale potem zapis się mi popsuł i musiałam się ich pozbyć... U mnie trochę problemów technicznych, znowu. Ale chyba sobie poradziłam, jednak myślałam już, że będę musiała skasować Angie i Brada.... Czasami jak mi się gra wlecze, wystarczy wyczyścić cache. No i tak zrobiłam. I co się okazało? Gra zawieszała się po 2 sekundach. Zegar stop, gra na nic nie reaguje. Ale w końcu jej przeszło. U mnie tak jest, że parę dni spokój a potem chwilę gra wariuje. Ale mam tak od instalacji PZ, wcześniej był spokój. Jednak to nie jest temat od problemów technicznych. Jak mi się parę fotek uzbiera, to je Wam pokażę. Wkrótce i tak pewnie wrócę do Bardów lub Ćwirów, bo Angie i Brad są już dorosłymi, a nie młodymi dorosłymi. Jak się zestarzeją, to mi się ta familia pewnie znudzi. Myślałam, czy Bardów nie porzucić, ale mam tam już 4 pokolenia, więc trochę szkoda. Z tym, że tam już przestałam sztucznie odmładzać Jasona i Anastazję, więc niedługo się zestarzeją i umrą... Smutny los Simów, i nie tylko. Zostaną mi jednak ich dzieci i wnuki. Szczerze, to Bardom rodzą się ładne dzieci, nie takie maszkarony jak Maddox Angeliny i Brada. Zrobiłam im dodatkową Simkę służącą. Wygląda ona, no cóż... Powiedzmy, że miałam dzień destrukcji...

No i Maddox jako dzieciak z podstawówki