Może masz stare wersje NRaasów? Ja mam takie najnowsze i działają. Ale one wyszły przed wypuszczeniem na rynek IwP. U mnie śmigają. A mam ich 5. Master Controller, Debugger Enabler, Overwatch, Porter i jeszcze ostatnio ściągnęłam sobie Story Progression. Ten ostatni to mod wymieniający Postęp Historii. W tym postępie historii EA, denerwowało mnie to, że dzieci sąsiadów rodziły się jako 3-dniowe. To znaczy, że niby był to noworodek, ale od razu miał 3 dni, więc stawał się dzieckiem pełzającym przy najbliższej godzinie 18 lub 0:00. Niby drobiazg, ale jak chcesz zaplanować przyszłe swatanie dzieciaków, to musisz się bawić w precyzyjne odmierzanie czasu. Najpierw iść do innej rodziny zapłodnić sąsiadkę

, a 3 dni później zapłodnić Simkę w rodzinie, którą zazwyczaj grasz. A tak to luzik. Z NRaasami to nawet nie musisz zmieniać aktywnej rodziny, żeby zapłodnić sąsiadkę. Klikasz na nią, szukasz opcji zapylania i zapładniasz ją z kim chcesz... Nawet możesz zdecydować o płci i o bliźniakach... Miodzio...
No to daję linki do NRaasów
Master Controller
StoryProgression
DebugEnabler
Porter
Overwatch