View Single Post
stare 16.02.2011, 14:56   #228
eyvee

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Błąd aktualizacji...

kurcze tak czytam i czytam odpowiedzi na temat aktualizacji, ale nie potrafie znalezc konkretnej odpowiedzi co do problemu ;/ zainstalowalam sobie sims 3 podstawke, gdy chce zainstalowac wymarzone podroze i wyskakuje, ze chce sprawdzic czy gra jest zaktualizowana pokazuje, ze jest blad aktualizacji - nawet nie chce sie nic zaintalowac tylko pisze, ze z powodu bledu aktualizacji instalacja gry zostanie przerwana i koniec... komputer swiezo po formacie, zadnych nieoficjalnych plikow i modow z internetu nie mialam help

ok, ten problem juz rozwiazalam, ale mam teraz inny;/
Aktualnie mam zainstalowane podstawke, wp, kariera i po zmroku. za kazda instalacja czesci robilam aktualizacje bo nie chcialo mi sie zaktualizowac przy instalacji.
Wszystko szlo pieknie, az zainstalowalam dodatek po zmroku. Pojawilo sie okienko o aktualizacji - wiec wlaczylam....i pisze, ze blad aktualizacji, blad w pliku O.o
Czytam tutaj, ze macie tez z tym problem, wiec moje pytanie - co mam zrobic, by gra dzialala? instalowac aktualizacje czy nie?jak nie to jak wlaczyc gre, bo bez tego pisze, ze podstawka nie jest zaktualizowana, a ponoc jest;/ help..wkurza mnie juz takie cos, czlowiek wydaje kase na gre a tu dostaje tylko nerwicy i nic wiecej>.<

mam ten sam problem co "pannakot", jesli ktos wie jak naprawic ten problem to bylabym wdzieczna...

Ostatnio edytowane przez eyvee : 16.02.2011 - 17:38
eyvee jest offline   Odpowiedź z Cytatem