View Single Post
stare 17.02.2011, 09:59   #105
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: Marzenie jutra

Cytat:
Napisał Libby
Tak kochał Tanię i żałował wszystkiego, ale na pogrzeb się nie pofatygował...
Pogrzeb zazwyczaj się organizuje jakiś tydzień po śmierci. Wiktor się nie pojawił, bo siedział (w areszcie śledczym, ale jednak). A poza tym, jak pisałam pod koniec odcinka, wychodząc ze szpitala stał się kimś innym (trudno nie powiedzieć, że zbrodniarzem - to określenie imo idealnie do niego pasuje i nie chciał mieć z "tamtym" życiem nic wspólnego. Poza tym wątpię, czy nawet wiedział o terminie i czy sam pogrzeb aż tak go obchodził (w końcu miał na głowie te wszystkie sprawy związane z procesem - przesłuchania itd.)
Cytat:
Napisał Libby
Ciekawa jestem, czy opiszesz wyrzuty sumienia Wiktora w związku z oddaniem Lily. Chodzi mi o uczucia Wiktora przed spotkaniem z córką .
Naprawdę myślisz, że on tego będzie żałował?
W końcu Wiktor, oddając Lily, pozbył się kolejnego problemu, wielu zmartwień. Po jakimś czasie zapomniał o tym wszystkim. Zresztą wątpię, żeby otwarcie się przyznawał, że ma córkę. Gdyby jakiś współwięzień chciał to od niego wyciągnąć, pewnie by mu się to udało, ale pod tym względem trzeba raczej uznać, że Wiktor nie miał się czym chwalić.
Cytat:
Napisał SmoothCriminale
chce ciag dalszy bo to co dalas to dla mnie za malo
A o czym chciałabyś przeczytać? ;] Mówiąc szczerze, wydaje mi się, że końcówka tej części nie wymaga rozbudowania, dlatego zostawiłam ją taką, jaka teraz jest.
Liv jest offline   Odpowiedź z Cytatem