View Single Post
stare 19.02.2011, 11:41   #5
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: Marzenie jutra

Dziękuję za komentarze
Cytat:
Napisał Libby
Sara wyjeżdża do Polski? Napisałaś: "może przylecisz do Polski" a to brzmi jakby miała polecieć w odwiedziny do Sary
Czyli zabrzmiało dobrze I chyba nie Sara, tylko Lily (no bo nowi rodzice Sary są Polakami toją zabiorą do kraju i tam będzie mieszkać)
Cytat:
Napisał Libby
Zastanawia mnie, czy Lily to jest odmłodzona Lily, czy nowa dziewczynka stworzona z połączenia Wiktora i Tanii
Mała Lily to odmłodzona Lily z AND3. Gdybym stworzyła ją jako dziecko Wiktora i Tanii, miałaby troszkę inne rysy twarzy,co mi się akurat nie podobało.
Cytat:
Napisał Sandy
Podejrzewam, że popadł by w alkoholizm (wyrzuty sumienia itd.), albo właśnie obarczałby cały czas winą swoją córkę, co też nie ułatwiłoby jej życia. Także jak dla mnie na jedno by wyszło ;D
Ciekawy scenariusz Chociaż myślę, że Wiktora i tak czy siak by dopadli, ale może udałoby się wysłać Lily do rodziny w Polsce (haha, ten by spokorniał, gdyby mu przyszło poprosić matkę o pomoc ; D) Albo zrezygnowałby z pracy "na czarno", bo w końcu ktoś musiał się zajmować małą Lily. Anyway, wszystko zależało od nastawienia Wiktora do sprawy i to chciałam pokazać.

Powtórzenia i błędy w tym fragmencie są wynikiem tego, że ośmiolatki nie mają jeszcze takiej wprawy w pisaniu Haha, jakbyście przeczytali coś mojego, gdy miałam 8 lat, stwierdzilibyście, że kiepski materiał na pisarkę ze mnie. A tu proszę! xD
Cytat:
Napisał Dżon
Nastrój poprzedniego odcinka jakoś Ci się nie udzielił przy pisaniu tego
Ja myślę, że to dobrze, ale czyżbyś Ty uważał inaczej...?
Cytat:
Napisał rudzielec
Ok to może teraz ja
Witam Cię, rudzielczyni
Cytat:
Napisał rudzielec
Jedyne co mi przeszkadza to, że tak mało jest dialogów i cholernie dużo opisów
A mój styl to dużo dialogów i mało opisów! Ale spoko, od 11 odcinka jest lepiej W takim jednym to właściwie sam dialog xD
Cytat:
Napisał rudzielec
Lecz ja mam wrażenie, że był to tylko wstęp opisujący sposób w jaki na świat przyszła mała Lily.
Wuaśnie!
W końcu we wszystkich moich FS główną bohaterka jest Lily. Tu nie może być inaczej
Cytat:
Napisał rudzielec
A mnie się wydaje, że Tania dała córce imię po matce
Nie, to nie w tej części
Imiona rodziców Tanii się pojawią pod koniec, to zobaczysz, że bardzo odbiegają.
Ale przecież córeczka Lily dostała imię po Tanii
Liv jest offline   Odpowiedź z Cytatem