View Single Post
stare 19.02.2011, 14:47   #5
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

No niestety ale takie są fakty, show must go on...

No i znowu uzbierało się fotek... Angie i Brad są już staruszkami. Nie wiem, czy lepiej było zostawić im siwe włosy czy je "ufarbować". Wybrałam to drugie. Głupio by wyglądały długie włosy starej Angeliny, więc zmieniłam jej fryzurę na krótszą. Ją starość potraktowała wyjątkowo okrutnie, ale Brad wygląda OK.

Zdjęcia ze zmiany wieku...

Tutaj po przeróbce, siwe włosy...

No i wersja z farbowanymi włosami... już im tak zostawię.

Maddox też jest już dorosły, odziedziczy dom po rodzicach, bo bez sensu by było ściągać do niego z powrotem Shiloh i jej rodzinę. Maddox urodą nie grzeszył, ale aż taki strasznie brzydki, jak się spodziewałam nie był. Zafundowałam mu operację plastyczną. Sporo w nim zmieniłam, chociaż nie planowałam zmieniać aż tak dużo. Oto zdjęcie przed...

...i po... nadal mam kłopoty z podgardlem. W dwójce był na to osobny suwak... no ale to jest trójka...

No a teraz mały epizodzik... Dostałam cynk od Połówki, o modzie na ciążę u nastolatek, zainteresowanych odsyłam TUTAJ. Ściągnęłam też ubrania ciążowe dla nastolatek z PoppySims. No i w efekcie miałam w końcu ciężarną nastolatkę... Mod działa spokojnie, nic się nie wiesza.

Śmiesznie było patrzeć na ciężarną nastolatkę, chodzącą do szkoły i odrabiającą lekcje.

Młody tatuś....

Zainteresowanym radzę odwozić ciężarną do szpitala na poród z osobą dorosłą, bo ta dziewczyna rodziła w nocy i policja chciała ją koniecznie zgarnąć
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem