View Single Post
stare 19.02.2011, 16:44   #51
Cynthia

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Iloma gracie rodzinami?

Cytat:
Napisał Arkia Zobacz post
Wcześniej zagłosowałam że jedną, ale teraz gram dwoma. Tzn. w oddzielnych zapisach oczywiście, nie w jednym mieście. Taka jakby główna jest zwykle 1osobowa, ale ostatnio mi się nudziło i zrobiłam babce męża :> Niedługo na plan wejdzie ich dzieciuch, który potem się wyprowadzi, będzie następny itp, aż do śmierci facia, bo Shani będę odmładzać Ona jest zbyt fajna, by umierać! xD A druga rodzinka jest wielopokoleniowa... w drugą stronę. Chodzi o to, że jak ma się pokolenia to jest od góry w dół mama i tata, córka czy tam syn, wnuki, prawnuczki itd... A ja mam odwrotnie - nie od góry do dołu, tylko od lewej do prawej. Sevati i jego żona mają już 13 dzieci (wszystkie urodzone), w tym córka mająca 5 dzieci i męża xD Reszta dzieciuchów (oprócz tych malców co dopiero się urodziły) jest wyprowadzona, bo by się nie pomieścili. Od razu mówię, że obydwa pokolenia cały czas się "rozmnażają". I to starsze (będące już dziadkami) i ich dzieci. Skoro mam dwa małżeństwa w domu, to łatwo obliczyć, ile mam bobasów w "Wesołym Przedszkolu" na najwyższym piętrze. Jeśli myślicie, że nadążam za potrzebami ośmiorga simów, to się mylicie - gram na kodach potrzebowych. A wy byście nie grali z taką gromadą?? W dodatku jej połowa to ledwo narodzone bobasy, albo dzieciaki, które muszą wszystkie odrobić pracę domową, żebym im mogła przy urodzinach cechę wybrać...
jeśli chcesz wybrać cechę to możesz wpisać testingCheatsenabled true i na sima z shiftem i tam będzie modyfikuj cechy aktywnego sima i wywołaj zmianę wieku. wiesz co masz kliknąć
Cynthia jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.