View Single Post
stare 19.02.2011, 17:26   #2
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: Ul. Spokojna 1

To nie jest remake jakiegoś domku od Maxisa?
Bryła taka sama (wiem, bo też mam ten domek u siebie w grze, grałam w nim trochę...). A o takiej rzeczy się wspomina Bo jeśli mam rację, to nie mogę Ci ocenić bryły.
Po rzutach widzę, że pusto... (btw, ja, mając tyle miejsca, zrobiłam 3 sypialnie+resztę pomieszczeń typu kuchnia, łazienka i salon. Tam gdzie się dało postawiłam te przedmioty do nauki umiejętności i też było fajnie
bryła+ogród - elewacja mi się nie podoba, okna dziwnie rozmieszczone (albo ja mam głowę przepełnioną stereotypami co do ułożenia okien ; D), ogródek też nie zachwyca... W szczególności drzewa i terrain paint. Podjazd powinien być niewidzialny, wtedy dałabyś sobie tamtą kostkę (?) i nie wyglądałoby to tak szpetnie. Invisible driveway jest na MTS (stronka tymczasowo nie działa).
Kuchnia - straszny miszmasz... Meble mają niefajne tekstury Nie podoba mi się.
Łazienka - też niezbyt... Przede wszystkim, nie przepadam za tym setem. W grze ma raczej słabe tekstury, a tutaj... Nie wiem, po prostu nie przekonuje mnie jakoś ta łazienka
Wielkie połączenie - ah, podłoga kiepska Kącik wypoczynkowy skromny, ale jest w porządku. Pamiętaj - mieszanie Maxisa z netem nie zawsze daje dobre efekty. W tym przypadku tak, niestety, wyszło Jadalnia całkiem całkiem <ulga>
Sypialnia - proszę Cię, nie dawaj takich zdjęć jak to pierwsze. Nic na nim nie widać tak naprawdę. Gdybyś zamiast baldachimu dała obrazki na ścianę, wyglądałoby to o wiele fajniej. Łóżko i pościel same w sobie są fajne. STOLIK NOCNY... Ugh! Jakby jeszcze pasował, to bym przebolała, ale taka ładna lampa stojąca na TAKIM stoliku to niemalże grzech! Pustką powiewa, albo ja źle widzę... Dywan z tymi wzorkami na środku nie sprawdził się Włączaj sufit jak robisz zdjęcia, albo staraj się je robić tak, żeby nie było widać tego, co jest, gdy kończy się ściana.

Jakoś to takie wszystko nieprzemyślane, źle podobierane. I uważaj na dodatki z TSR!
A duet: zdjęcia w nocy+zdjęcia w dzień, nie był najlepszym pomysłem.
4,5/10
Liv jest offline