Para zakochanych staruszków... Smutno mi, jak na nich patrzę... No ale bez sensu przedłużać im młodość w nieskończoność. Maddox musi się teraz ożenić, tatuś tego chce, pojawiło mu się w pragnieniach... Mamusia za to chciała, by rozpoczął karierę sportową... No więc Maddox zatrudnił się jako sportowiec... Ja bym go widziała w wojsku, no ale, co się będę z mamusią kłócić
Miałam problemy ze suwakami. Miałam ich za dużo i te EA mi się zrobiły nieaktywne. Musiałam dociągnąć hacka, na więcej suwaków. Ilona dawała do niego linka w temacie o modach do PZ. A za to ten NRaas Master Controller v38 nie zgrywa się za bardzo z moją grą. Wróciłam więc do wersji 31. Teraz wszystko jest OK.
No a wracając do ciężarnych nastolatek, to jeśli kogoś interesuje tylko zapłodnienie nastolatki, to wystarczy NRaas MC i ubrania ciążowe. NRaas'em wybiera się opcję zapylania i w ten sposób nastolatka też zajdzie. Ja mam tego moda na ciążę, bo nastolatki mają więcej opcji, ale denerwuje mnie, że nie da się ich po prostu położyć na łóżku i wybrać "postaraj się o dziecko". To jest tylko w interakcjach romantycznych bez pośrednictwa łóżka\jacuzzi\windy. No więc o bara bara w windzie i jacuzzi można zapomnieć, bo po interakcji romantycznej idą tylko do łóżka, nawet gdy do jacuzzi mają bliżej.