View Single Post
stare 20.02.2011, 12:04   #11
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Współczuję Laurze. U mnie też jest taka "Laura", ale nazywa się Huanita Peres, nosi uniform służącej i sypia w celi... Ciekawy wątek, może przemyśl przebranie Laury w taki uniform..

A u moich ludzi "życie idzie naprzód", jak to brzmi... ...

Maddox jest sportowcem (jak chciała mamusia), ale jego hobby to rzeźbiarstwo.

Czas by poznał jakąś kobietę... Znalazłam w CAS (w gotowych modelach), ładną nastolatkę, zmieniłam jej wiek na młodą dorosłą i tak powstała Lana Reno...

Oczywiście jej nieziemska uroda omamiła biednego Maddoxa'a... no i wpadł na pomysł, że jej się oświadczy...

Szybko się pobrali i skonsumowali małżeństwo... w jacuzzi

Tymczasem Angelina i Brad poznają uroki bycia emerytami... Chodzą na plażę, na siłkę, do kina. Minął już czas, gdy musieli zmieniać dzieciakom pieluchy...

Piąty dom wymagał pewnych poprawek. Jedną z sypialni dziecięcych przeznaczyłam na sypialnię dla Lany i Maddox'a. Znalazłam piękny zestaw mebelków w stylu elfickim na mts. Oto kilka fotek sypialni nowożeńców...

Zobaczcie, jak naturalnie układa się kołdra na tym łóżku... no normalnie zakochałam się w tych meblach! Jest też komplet armatury do łazienki.

Lana jest artystką, tak jak jej teściowa, więc lubi malować i szkicować... Oczywiście jest już w ciąży...

Tutaj brzuszek już sporawy. Polubiłam tą bluzkę ciążową, mam ją też w wersji dla nastolatki.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.