View Single Post
stare 21.02.2011, 17:46   #7
Saheli019
Guest

Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Uh...przez weekend miałam tyle roboty,że nawet na 5min nie pograłam w TS3,więc nazbierało się trochę zdjęć...

A więc,ostatnio było o Lavrin w takim razie dziś bedzie o Fatimie. Otóż Fatima pozazdrościła młodszej siostrze dzidziusia i też zapragneła takie miec,a że adopcja nie wchodziła w gre trzeba było poszukać tatusia.Kandydatów było dwóch:Tom Wordy i Kai Laik-niestety jestem wybredna jeżeli chodzi o urodę przyszłych rodziców (Tom ma za wielki nos a Kai za szerokie usta) Fatima musiała poszukać kogoś innego,no i w taki sposób padło na Reida Dutera-tatuażyste z salonu gdzie Fatima pracuje.

Wszystko zaczeło sie niewinnie: nieśmiałe uśmieszki,rozmarzone spojrzenia,komplementy...Niewinny flirt przerodził się w gorące uczucie.Kochankowie coraz częściej spędzali wspólne wieczory w klubach...

...na spacerach,w kinie,aż pewnego wieczoru Reid nie wytrzymał.Padł na kolana przed Fatimą i się odświadczył

Oczywiście Fatima przyjeła oświadczyny od razu. Ślub odbył się w domu Fat i był dość skromny,przybyli tylko najbliższi przyjaciele pary.

Jakiś czas póżniej Fatima wdrozyła resztę planu posiadania dziecka i zaszła w ciążę. Na świat przyszła mała Roma-oczko w głowie tatusia

Lavrin wraz z Lilianą wyprowadziły sie do włąsnego domu.Liliana jest w wieku szkolnym i jest bardzo podobna do swojego ojca Lila-który skończył marnie (na cmentarzu)

Bonus: Sim mojego brata po usunięciu jakiegoś skina.

Nawet mi sie podoba.Może jak Liliana dorośnie to ich skumam? Ciekawe czy dzieci urodzą sie takie czarne...
  Odpowiedź z Cytatem