Cytat:
Napisał Jeru
Wiem, że pytanie padało milion razy, ale jak to bywa, jak go szukam od nowa, nie ma go nigdzie, także przepraszam za suchar  , i please, nic nie mówcie o "szukajce", ciężko się szuka odpowiedzi w temacie z 40 stronami  ).
Więc... zniknęło mi życie z miasta, na "szczęście" są to rybki i owady... Rybek nie ma w akwarium, w morzu, owadów nie ma nigdzie, to się zaczęło jak zainstalowałam "po zmroku", a następnie wgraniu kilka dodatków. Słyszałam, że dzieję się tak po ściągnięciu modów... no, ściągnęłam  .
I tu jest drugie pytanie, jak pozbyć się modów ?
aha, i karta graficzna jest ołrajt, i opcje też są ołrajt, wcześniej wszyścio działało 
|
Możliwe, że ściągnęłaś nieaktualnego moda. Spróbuj w takim razie usunąć tego moda, wchodzisz w:
Dysk na którym masz zainstalowane Simsy/Program Files/Electronic Arts/The Sims 3*/Mods/Packages.
*Zależy, gdzie masz w swoim przypadku foldery Mods/Packages. Ja mam na przykład w The Sims 3 Po Zmroku.
Mogłaś się pomylić i chodziło Ci o pliki Sims3Pack. Aby je usunąć, wchodzisz w launcher, zakładka "Obiekty zmodyfikowane", zaznaczasz wybrane i usuwasz.