View Single Post
stare 23.02.2011, 17:23   #4
Rainbow
Guest

Domyślnie Odp: The Sims 3 Po Zmroku-Wrażenia z Gry

Osobiście uważam Po Zmroku za najlepszy dodatek do The Sims 3 - podoba mi się możliwość wyjścia na dyskotekę czy do klubu oraz gwiazdorstwo,choć to ma też swoje irytujące strony.Przede wszystkim brakuje mi możliwości 'zniesienia' sławy.Logiczne i realistyczne jest to,że popularność przechodzi z pokolenia na pokolenie,że dzieci celebrytów mimowolnie też stają się sławne,jednak chciałabym mieć sposób 'schowania w cień' niektórych Simów : dziecko dwóch Supergwiazd automatycznie ma 2 lub 3 gwiazdki,a popularność zwiększa właściwie poprzez nie robienie niczego.Paparazzi włóczą się za Simami wszędzie,czy to na plażę czy do Chin i fotografują ich nawet przy wykonywaniu najprostszych czynności...bardzo działają mi na nerwy skandale,które nie dość,że powodują gwałtowny i bardzo duży spadek nastroju (czego na wakacjach nie możemy zlikwidować ;|),to w dodatku sprawiają,że Sim traci przyjaciół (niekiedy 20 za jednym 'zamachem'...).
Świetnie zrealizowano za to wampiry. Podoba mi się ich wygląd oraz nowe możliwości,w szczególności to,jak szybko mnoga uczyć się umiejętności,jednakże wolałabym,gdyby długość ich życia była taka,jak u zwykłych Simów.
Bardzo podobają mi się nowe ubrania,fryzury również,w porównaniu do poprzednich dodatków i podstawki,prezentują się ładnie.Cieszę się,że wprowadzono wreszcie półścianki,powinno to być już w podstawce.

Reasumując,stwierdzam,że dodatek ten jest bardzo udany i dodaje realizmu życiu Simów (oczywiście pomijając wampiryzm ),jednak zgodzę się co do tego,że nowe możliwości trochę się 'narzucają'.
  Odpowiedź z Cytatem