View Single Post
stare 24.02.2011, 10:45   #260
Meggie

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Skoro mówicie, że mało osób się wypowiada to i ja się wypowiem A tak na marginesie, to bardzo podobają mi się wasze rodziny, od początku śledze ich losy

Poznajcie Elle i Jacka Evans.

Ella jest spostrzegawczym detektywem na 5 poziomie kariery jako poszukiwaczka niejasnych wskazówek.

Jack jest wojskowym. Pragnął tej pracy od dziecka, już jako nastolatek pracował nad swoją kondycją. Obecnie jest na 5 poziomie kariery jako drugi pilot.

Pewnego razu postanowili postarać się o dziecko. Ich małżeństwo zaowocowało synkiem o imieniu Joshua (brak zdjęć ciąży i niemowlaka). Po niedługim czasie stał się małym dzieckiem. Tu na rękach mamusi.

Zdjęcia jak tatuś uczył chodzić nie mam, ale jak mama uczyła mówić owszem. Najlepiej na świeżym powietrzu

Praktycznie odrazy po narodzinach Joshua, podczas gdy był jeszcze niemowlakiem, Jack i Ella postanowili zaadoptować troszeczkę starszą od niego Emily.

Nie robili różnic, traktowali ich jednakowo dobrze. Pewnego dnia Emily dorosła do wieku szkolnego.

Kochają się z braciszkiem i wspólnie spędzają czas.

Ella i Jack byli zgodnym małżeństwem dopóki Jack nie zaczął flirtować z pokojówką...

Niestety, miał na tyle pecha, że akurat do domu wracała jego żona. Zrobiła mu awanturę, a potem wyrzuciła pokojówkę z pracy.

Jakiś czas się do siebie nie odzywali, jednak urok osobisty i słodkie oczka Jacka podczas przeprosin wygrały z silną wolą Elli.

Po pewnym czasie do wieku szkolnego dorósł także Joshua, na zdjęciu z najlepszą przyjaciółką swojej siostry.

A po kilku dniach Emily stała się nastolatką.

Narazie tyle, wszystko naraz bo gram nimi już jakiś czas, ale nie wstawiałam tu zdjęć. Chciałam żeby Ella urodziła bliźniaki Robiłam to co gdzieś na forum przeczytałam, oglądała non stop programy dla dzieci, słuchała muzyki dla nich i jeszcze czytała o nich książki i nic Dlatego zaadoptowałam Emily, chociaż zdecydowałam się na ciut starszą
Meggie jest offline   Odpowiedź z Cytatem