Temat: Belle Rose
View Single Post
stare 24.02.2011, 10:57   #9
rudzielec

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Belle Rose

Cytat:
Napisał Ana021 Zobacz post
W końcu odcinek! Tylko szkoda, że taki krótki(wiem, czepiam się), ale skoro mówisz, że wena wróciła to przymknę na to oko
no czyta się szybko bo to głównie same dialogi
w następnym postaram się napisać coś dłuższego bo muszę wyjaśnić kilka spraw co się działo w czasie tego minionego miesiąca

Cytat:
Napisał KathySelden Zobacz post
Łał! Wreszcie nowy odcinek!
No, kurczę, nie mogę się oprzeć wrażeniu, że teraz to się robi z tego telenowela. Ale, żeby w telewizji puszczali takie telenowele, to i ja mniej bym narzekała. Przynajmniej jest ciekawie. Nie mogę się pozbyć przeczucia, że to przez swą matkę Mei opuściła Marco, ale nawet jeśli, to jestem na nią trochę zła. A jeśli to nie z tego powodu, to tym bardziej, i niech zostanie sama i nieszczęśliwa
Nie nie, obiecuję, że nie zrobię z tego obyczajówki
Kathy co do matki to nie mogę nic powiedzieć
w sumie Mei mogła to rozwiązać inaczej no ale...

Cytat:
Napisał Gold_Chocolate Zobacz post
Łiiii.! Nareszcie . Odcinek.

Więc,więc,więc.. masz świetne wyczucie czasu mam mętlik w głowie tak ogólnie a tutaj historia się toczy tak,że nie wiem kogo bronić... Z jednej strony miał prawo robić co chce, skoro Mei zachowała się idiotycznie ale z drugiej strony.. no cóż sentyment do niej. Czyli logicznie : Jestem zła na Marco a z drugiej strony go rozumiem A no i miło czytać co tu się dzieje z Colinem i Alią!
Najlepiej zawsze bronić tego kto ma racje
sprawa Mei rozwiąże sie w swoim czasie
haha wiedziałam, ze watek Colina i Alii zainteresuje cię najbardziej

dziękuje za komentarze dziewczyny, będzie mi miło jeśli skomentuje ktoś jeszcze