I czas na ciag dalszy dziejów mojej rodzinki

a nadchodzą naprawdę wielkie zmiany i przyszłość domowników...
Małżonkowie postanowili sie troche rozerwac tanczac razem
Jak kazdy prawdziwy mezczyzna Pawel musi umiec naprawiac sprzety w domu
Przez ten czas Samantha postanowila zaszalec i nie wracac do domu, a poszwedac sie w luksusowych klubach...
Po odrobionym zadaniu pora na rozrywke. "Ach,niee przegrałam!..." - krzyknela rozczarowana i zdziwiona Samantha.
Takze na lekcje muzyczne znajdzie sie czas. Ach te dzwieki wydobywajace sie z gitary...
Pawel postanowil nauczyc sie lowienia ryb na swoim malutkim stawiku zdala od przedmiescia..
...ale nawet tu znalezli sie paparazzi. I jak tu nie ploszyc ryb ...
Celina postanowila zaglebic sie w tajniki szkicowania, majac nadzieje , ze rozwiaze to jej problemy, ktore trapia ja od dluzszego czasu...
Po jakims czasie w tajemnicy przed corka malzonkowie przemysleli swoje zycie i postanowili zestarzec sie jako normalni ludzie...czas szybko mijal, a chcieli spedzic ze soba jeszcze wiele spokojnych, zdala od fanow i paparazzich chwil.
Niestety rodzice nie zauwazyli Samanthy...nie wiedzieli jak jej to powiedziec, ale spokojnie wytlumaczyli jej swoje polozenie.
Celina i Pawel mysleli, ze Samantha bedzie im miala za zle powrot do czlowieczenstwa i chec wyjazdu z miasta. Lecz Samantha zgodzila sie i takze postanowila zamienic sie z powrotem w czlowieka - miala dosyc uporczywych fotografow, wstretnych dziewczyn dokuczajacych jej w szkole oraz slawy.
Dostala jednoczesnie szanse na zmiane swojego zycia, a takze skok w dojrzewaniu - Samantha stala sie w ten sam dzien "mloda dorosla".
Wyjazd nie byl latwy. Celina wytlumaczyla corce, ze wroca do malego miasteczka, gdzie sie urodzila i gdzie dostali domek od ciotki Pawla na dobry poczatek, a ze dorobili sie za ten czas troche oszczednosci mogli sobie pozwolic na taki luksus.
Wreszcie dotarli na miejsce. Samatha jest wniebowzieta okolica. Domy, park, zielen i te widoki sa cudowne. Domek ciotki Pawla znajdowal sie bardzo blisko centrum i slicznego parku - wszyscy byli zadowoleni i nie mogli sie doczekac co los im przyniesie w nowym miejscu.