View Single Post
stare 28.02.2011, 15:33   #300
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Fajne zdjęcia, ja nigdy nie robię imprez, moje simy biorą ślub prywatny, bo nie chce mi się organizować wesela. Z resztą to ja nawet nie mam opcji "weź ślub", mam tylko opcję "Weź ślub prywatny", więc nawet domownicy się do młodych nie zlatują, a szkoda. Raz tylko miałam opcję "weź ślub", gdy Molly się hajtała, a nie było wtedy w domu nikogo obcego.

Gram teraz Molly, ale będę skakać po rodzinach. Anastazja i Jason się starzeją, gdy będą bliscy śmierci wrócę do nich. Zaczynam już myśleć o tym gdzie ich pochować, na cmentarzu, czy w domu. Przydałby mi się jakiś mod, który nie zmienia nagrobka w urnę pod dachem, zrobiłabym kryptę w piwnicy ich domu. Gdy Anastazja i Jason odejdą, sprowadzę Molly i jej rodzinę z powrotem do tamtego domu. Na razie nie ma tam tyle miejsca.

Wspólny posiłek, Molly jest w zaawansowanej ciąży.

A oto Danny, jako dzieciak z podstawówki. Na razie ma przeciętną urodę, ale nie jest brzydki.

Posiłek we troje, a w zasadzie we czworo, jeśli liczyć dziecko Molly

Molly musi sama sprzątać w domu, tutaj nie ma służącej...

Wspólna gra. Nie lubię tego domu, ale powoli zaczyna mi brakować miejsca na tej wysepce za miastem, nie mogę za bardzo wybrzydzać, a domu budować mi się nie chce.

No i poród. Lil przywiózł Molly do szpitala.

Urodziła się dziewczynka (to było w planie), nazwałam ją Julia.

Zbliżenie na małą.

Taniec. Jedyne, co jest fajne w tym domu, to widok z okna.

Teraz to Lil wstaje do dzieciaka po nocach... Zemsta jest słodka!

Molly bardzo szybko wróciła do formy po ciąży i porodzie, pozazdrościć...

Lil gra, a Molly słucha..
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem